EEN HOND UIT HET BUITENLAND

Steeds meer mensen nemen de beslissing om een hond uit het buitenland te adopteren. Dat is geweldig omdat de, vaak erbarmelijke omstandigheden waarin zij soms moeten leven of hebben moeten leven niet te vergelijken is met honden die in ons eigen land. Een verwarmde omgeving zoals wij die in ons land kennen en waar honden in leven, kennen de honden uit het buitenland (meestal) niet. 

Als je een hond uit het buitenland adopteert dan weet je vaak weinig tot niets over hoe de hond is, Gelukkig verloopt het met de meeste geadopteerde honden goed, maar een enkele keer komt er gedrag naar voren waarvan je niet (goed) weet hoe je dat in goede banen kan leiden. 
Ik heb een E-book geschreven om je goed voor te bereiden op de adoptie welke je gratis kan downloaden of al hebt gedownload.
Ook heb je de mogelijkheid om een online coaching te volgen als je een uit het buitenland hebt geadopteerd waarin je o.a. leert hoe je hond door de ogen naar de wereld kijkt en deze beleeft en waarin je tevens persoonlijke online begeleiding krijgt.

ALS JE EEN HOND HEBT GEADOPTEERD EN JE SNEL HULP NODIG HEBT:
Het kan zijn dat je tegen een probleem aan loopt nu je een hond uit het buitenland hebt geadopteerd en deze nu een dag of enkele dagen bij je is. 
In dat geval biedt ik hulp waarin je de volgende mogelijkheden hebt:

Een online gesprek op Skype of video bellen op Whatsapp 

Een bezoek aan huis

SPOED online gesprek op Skype of video bellen op Whatsapp

Je kan door op de bovenstaande link van je voorkeur de aanvraag indienen. 
In de online gesprekken en bezoek aan huis zal ik je met het probleem dat zich voordoet helpen, aangeven hoe je dat goed kan begeleiden en tips/ adviezen geven voor de volgende dagen.