EEN HOND UIT HET BUITENLAND

Steeds meer mensen nemen de beslissing om een hond uit het buitenland te adopteren. Dat is geweldig omdat de, vaak erbarmelijke omstandigheden waarin zij moeten leven of hebben moeten leven niet te vergelijken is met honden in ons eigen land.
Een verwarmde omgeving zoals honden in ons land kennen, kennen de honden uit het buitenland (meestal) niet. 

Als je een hond uit het buitenland adopteert dan weet je vaak weinig tot niets over hoe de hond is,
Gelukkig verloopt het met de meeste geadopteerde honden goed, maar een enkele keer komt er gedrag naar voren waarvan je niet (goed) weet hoe je dat in goede banen kan leiden. 

Ik heb een E-book geschreven om je goed voor te bereiden op de adoptie welke je gratis kan downloaden of misschien al hebt gedownload.
Ook geef ik regelmatig uitleg, adviezen en tips over gedrag van honden (uit het buitenland) waar je voor jezelf en je hond al mogelijk een oplossing kan vinden.
Lukt het je, ondanks de informatie, toch niet om met de hond in balans te komen dan kan ik je met de online coaching helpen.

In deze online coaching leer je o.a. hoe je hond door de ogen naar de wereld kijkt, dit is namelijk anders dan dat wij mensen de wereld beleven.
Honden uit het buitenland zijn nog meer en scherper ingesteld op hun instinctieve, reactieve brein waaruit voor hun normaal gedrag ontstaat.
Ze zijn ‘gewoon’ hond die het leven in de natuur gewend zijn en niet in onze menselijke maatschappij waarin bepaalde gedragingen als ongewenst wordt ervaren.
Hoe je met vertrouwen en respect de hond laat wennen aan onze menselijke maatschappij onthul ik in de online coaching waarbij je tevens persoonlijke begeleiding ontvangt om het persoonlijke doel te bereiken.

Wil je graag vrijblijvend advies? 
Op maandag van 18.30 tot 19.30 uur heb ik gratis telefonisch consult.
Je kan dan bellen naar 06-18614048