EEN HOND UIT HET BUITENLAND

Steeds meer mensen nemen de beslissing om een hond uit het buitenland te adopteren. Dat is geweldig omdat de, vaak erbarmelijke omstandigheden waarin zij soms moeten leven of hebben moeten leven niet te vergelijken is met honden die in ons eigen land. Een verwarmde omgeving zoals wij die in ons land kennen en waar honden in leven, kennen de honden uit het buitenland (meestal) niet. 

Als je een hond uit het buitenland adopteert dan weet je vaak weinig tot niets over hoe de hond is, Gelukkig verloopt het met de meeste geadopteerde honden goed, maar een enkele keer komt er gedrag naar voren waarvan je niet (goed) weet hoe je dat in goede banen kan leiden. 
Ik heb een E-book geschreven om je goed voor te bereiden op de adoptie welke je gratis kan downloaden of misschien al hebt gedownload. Ook geef ik regelmatig uitleg, adviezen en tips over gedrag van honden (uit het buitenland) waar je voor jezelf en je hond al mogelijk een oplossing kan vinden.
Ook biedt ik de mogelijkheid om een online coaching te volgen als je een uit het buitenland hebt geadopteerd, welke pas of al een tijdje bij je woont en je gedrag ervaart dat je graag anders zou ervaren.
In deze online coaching leer je o.a. hoe je hond door de ogen naar de wereld kijkt, dit is namelijk anders dan dat wij mensen de wereld beleven.
Honden uit het buitenland zijn nog meer en scherper ingesteld op hun instinctieve, reactieve brein waaruit voor hun normaal gedrag ontstaat, maar wat de mens als ongewenst gedrag kan ervaren. Dit en meer wordt allemaal uitgelegd in de online coaching en hoe wij als mensen daar mee om kunnen gaan zodat ongewenst gedrag, gewenst gedrag wordt. 
Bij de online coaching waarin je o.a. theorie met stappen en filmpjes met uitleg vind krijg je tevens persoonlijke online begeleiding.

Heb je liever een bezoek aan huis om aan ongewenst gedrag te kunnen gaan werken dan kan dat ook.
In dit bezoek bespreken we het gedrag van de hond en geef ik uitleg met praktische oefening hoe dit gedrag te veranderen.

Voor meer informatie of hulp naar keuze kan je hieronder op de link betreffende link klikken voor meer informatie en/of aanvraag.

Een bezoek aan huis

Online coaching buitenlandse hond