Blijft je hond ongewenst gedrag vertonen zoals angst, trekken aan de lijn, grommen/blaffen naar bezoek en weet je niet (meer) hoe je dit op kan lossen?

Ervaar hoe je de oude patronen kan doorbreken met een liefdevolle aanpak, waarmee je effectief en gegarandeerd weer licht aan het eind van die donkere tunnel gaat zien, en je ontspannen kan gaan genieten van je hond!

In een consult aan huis leer ik je alles om dit gedrag te doorbreken.
Je leert o.a. waar het gedrag vandaan komt, waarom je hond het betreffende gedrag vertoond en wat is er voor nodig om dit op te lossen!

Het is een intensief coaching waarin je snel verandering en positief resultaat zal zien bij je hond, dit alles zonder dominante handelingen of externe onderdrukkingen, maar in de taal die de hond ‘leest’ en begrijpt.
Tijdens de coaching, welke 1,5 a 2 uur zal zijn, ga ik met je aan de slag om je bewust te maken van het gedrag van je hond en jezelf.
Hoe jullie goed op elkaar af kunnen stemmen zodat het gedrag positief zal veranderen.
Na de coaching heb je alle handvatten, en zal het je lukken, om het gedrag positief te blijven begeleiden en te genieten van een gelukkig leven!.

Vraag hieronder je persoonlijke coaching aan huis aan.

Volg je liever een online coaching programma klik dan hieronder voor meer informatie:

Wat anderen zoal zeggen over de online coaching: 
De vragen die ik had heb je uitgebreid beantwoord en ik kan zeer zeker verder met de adviezen en tips die jij mij hebt gegeven.
Ik had geen idee wat ik kon/mocht verwachten van de online coaching, maar -petje af hoor- wat een goede uitleg kreeg ik.
Je was zó enthousiast aan t vertellen dat ik echt dacht van: daar ga ik zeer zeker verder aan werken..
Ben na ons gesprek (in de regen) het hoofdstuk: trekken aan de lijn, meteen intensief toegepast. Buddy had echt zoiets van…hallooo..t regent hoor, maar op n gegeven moment liep hij meer ontspannen met me mee. Zou t toeval zijn?
Ik zou online-coaching zeer zeker aanbevelen.. t komt zoveel beter binnen en naast alle tips en uitleg in t “lees-materiaal” gaat t Buddy en mij vast lukken alles in de praktijk toe te passen.
Heel hartelijk bedankt,
Vriendelijke groet,
Marie-José

Ik raad zeker weten de online coaching aan anderen aan want Geraldine is geduldig, heeft goede inzichten in hoe een hondenbrein werkt en hoe wij mensen daarmee om moeten gaan. Ze kent de valkuilen van een buitenlandse hond en helpt je waar nodig, zowel schriftelijk als face to face. Ze helpt snel en accuraat. Ze is een solide levenslijn als je vastloopt.
Kan je niet genoeg bedanken Geraldine, werd er zo radeloos van, je bent een levensredder!
Liefs Inge

Ik ben direct de stappen gaan toepassen van de online coaching waarbij ik al direct resultaat zag bij de honden. In het online gesprek heb ik de vragen die ik had gesteld en daarna gelijk met een aantal dingen gestart waarbij ik, nu 3 dagen later, ook al verbetering zie en mezelf gelijk zekerder voel.
Ik betrapte mezelf erop dat ik het uitlaten nu weer leuk vind, voel me zoveel zekerder dat ik met plezier buiten loop, dat gevoel had ik al lang niet meer gehad. 

Groetjes Pleuny