CONSULT DIERTOLK

Totaal: € -

De foto van uw dier kunt u sturen naar: info@dogpeoplecoachingcentre.com

Na het consult nemen wij contact met u op om de communicatie met uw dier te bespreken.

Telepathisch communiceren

consult diertolk

Wat is intuïtief/telepathisch communiceren?

Intuïtief of telepathisch communiceren betekent geestelijke of fysieke ervaringen waarnemen in de vorm van woorden, beelden, geluiden of gevoelens.
Het is een non-verbale vorm van communicatie, een universele taal wat niets te maken heeft met het lezen van lichaamstaal.

Het is als het ware een spier die getraind moet worden. Kinderen hebben de gave om met dieren te communiceren van nature, maar hoe ouder zij worden hoe meer deze intuïtie op de achtergrond raakt.
Meestal op het moment dat kinderen leren schrijven worden hun intuïtieve momenten steeds minder. De linker hersenhelft wordt dan steeds meer gebruikt. Ook uit onderzoeken blijkt dat er in het verleden, toen er nog niet zoveel geschreven communicatie plaats vond, mensen veel meer intuïtief en telepathisch met andere levende wezens communiceerde.

Intuïtie is niet een “gave” die voor weinige mensen is weggelegd maar een aangeboren gave, die iedereen weer kan leren.
Telepathie kun je zien als helderziendheid in het hier en nu.

Dieren hebben een zeer complexe gevoelswereld en via deze intuïtieve waarneming kunnen wij hun wereld binnentreden.
Dieren kunnen heel goed aangeven wat ze nodig hebben, zodat er verbetering kan optreden in gedrag en de band tussen het dier en zijn mens.
Een diertolk kan hier bij helpen.

Wat kan een diertolk doen?

Een diertolk maakt contact met de hond door middel van o.a. een foto van de hond (hiermee heeft de diertolk een beeld van de hond), omdat er op deze manier geen invloeden zijn van de omgeving van de hond of de mens die bij de hond hoort. Daarbij vraagt de diertolk altijd de naam van de hond, welke (geschatte) leeftijd de hond heeft en waar het woont om zo contact te kunnen maken met de betreffende hond. Om het contact aan te kunnen gaan moet de diertolk geheel ontspannen zijn, anders zal het niet lukken. Het is dus niet zo dat een diertolk gaat zitten en het “even” doet, integendeel! Een diertolk werk vanuit een innerlijke ‘werkkamer’
Een diertolk stelt op dat moment de volledige aandacht en concentratie beschikbaar en nodigt de hond uit om in contact te komen. De diertolk legt uit wie hij/zij is, waarom en namens wie het contact wordt aangegaan en vraagt de hond of het wil communiceren.
Tijdens het contact worden de plaatjes die de hond stuurt door de diertolk omgezet in woorden, beelden of gevoelens. 
Een diertolk voelt dan daadwerkelijk hun gevoelens zoals bijvoorbeeld angst, pijn, verdriet, maar ook blijdschap en tevredenheid. Honden kunnen ook eventuele trauma’s bij de diertolk kwijt,dit vinden ze vaak erg fijn doordat ze dan verder kunnen. De meeste honden zijn blij met het contact omdat ze zelf vaak graag anders willen.

Wat kan er in een consult duidelijk worden?

  • Ontdekken hoe de hond zich voelt.
  • Of een hond pijn lijdt.
  • Wat een oorzaak van (plotselinge) gedragsproblemen (bijv. angst) bij de hond kan zijn.
  • Meer te weten te komen over de “achtergrond” de hond.
  • Waar onverklaarbare angsten van een hond vandaan komen.
  • Of de hond de/een nieuwe huisgenoot leuk vindt.
  • Waar de oorzaak van lichamelijke klachten of aandoeningen zich bevindt (evt. in samenwerking met een dierenarts)
  • Of het dier eraan toe is afscheid te nemen van het leven en of het daar hulp bij wil/nodig heeft.

Een consult duurt 1,5/2 uur en kan je, vanuit de hond, op gerichte wijze antwoord(en) geven op de vraag/vragen die je hebt.

Voor het consult hebben we de naam van het dier, (geschatte) geboortedatum en woonplaats nodig welke je in kan vullen in de aanvraag.
Een foto kan gestuurd worden naar info@dogpeoplecoachingcentre.com o.v.v. consult (naam van het dier).