DOG PEOPLE COACHING LAAT JE DOOR DE OGEN VAN DE HOND TE KIJKEN !

Steeds meer mensen genieten van de onvoorwaardelijke liefde van een hond. Als je een hond hebt dan wil je natuurlijk in balans en harmonie met elkaar leven. Ontspannen wandelen en de wereld ontdekken, maar hoe kijkt de hond naar ons, hondenmensen, en de wereld waarin we leven? Waarom trekt je hond aan de lijn tijdens het wandelen? Springt de hond thuis tegen bezoek op? 

Kortom, hoe kan ik het negatieve gedrag, welke de hond vertoont, veranderen? Dat is wat hondenmensen zichzelf regelmatig afvragen.

Dog People Coaching Centre is er voor deze honden mensen. 

Met de online coaching leer je stap voor stap op weg naar een ontspannen en gelukkige hond!

Klik hier om te lezen wat je in de online coaching leert

Dog People Coaching is opgericht door Geraldine. Toen zij 16 jaar was kreeg ze haar eerste hondje waar ze mee ging trainen en al in het eerste levenjaar van het hondje de eerste prijs won in de categorie behendigheid. Na 1,5 jaar kwam er een tweede hond bij, een Mechelse herder waarmee ze werkhonden sport ging doen. Ook ging ze van haar hobby, met honden bezig zijn, haar werk maken en begon, als gediplomeerd trimster, haar eigen trimsalon toen ze 19 jaar was. 

In de trimsalon ontdekte ze, doordat (angstige) honden zich rustig lieten behandelen, dat ze telepathisch communiceerde met de honden. Door de kalme energie die ze tijdens de behandeling daarbij uitstraalt maakt dat het eigenaren opvalt hoe ontspannen en rustig hun hond was als ze deze na de behandeling op kwamen halen. 

Met haar liefde voor honden wilde ze ook iets betekenen voor (oudere) honden. Ze heeft zelf een aantal oudere honden uit het asiel in eigen land gehaald en in de laatste jaren van hun leven een gouden mandje gegeven. Honden waar een eigenaar, om welke reden dan ook niet meer voor de hond kon zorgen, een nieuw huisje geboden of naar een nieuw huisje begeleidt. Honden uit het buitenland opgevangen om ze vervolgens een geweldig forever home voor ze te vinden. Ook is ze zelf hondenmama van een paar honden uit het buitenland. 

Tijdens de wandelingen met haar honden komt ze regelmatig honden tegen welke de hondenmens spiegelt in negatief gedrag. De hondenmens voelt zich, door het negatieve gedrag dat de hond op dat moment laat zien, opgelaten. Het gevoel dat de hondenmens op dat moment uitstraalt en waar de hond een instinctieve neus voor heeft zorgt er voor dat de hond nog heftiger gaat reageren en zo in een vicieuze cirkel terecht komt. 

Met alle kennis en ervaring weet Geraldine dat het niet uitmaakt waar de hond vandaan komt, wat het verleden van een hond is, of je de hond vanaf pup hebt of een hond op oudere leeftijd bij je is komen wonen. Als je weet hoe de gedachtenwereld van de hond is, je de taal van de hond spreekt zodat deze je begrijpt heb je alle handvatten om samen in harmonie en balans te leven en van elkaar te genieten.

Ze heeft in de online coaching alle kennis en ervaring samengevoegd waarmee je stap voor stap de hond(en)(taal) leert begrijpen en je een kalme en zelfverzekerde leider kunt zijn.