Wat is telepathisch communiceren?

Telepathie is een van de krachtigste geestelijke vermogens.
Het is bekend als communicatie van geest naar geest, dit zijn gevoelens die uitgewisseld worden tussen een zender en een ontvanger. Om een boodschap goed te verzenden moet je eerst goed aarden en de stilte in jezelf brengen.
Als je een paar minuten gemediteerd hebt, dan wordt het heel gemakkelijk om een boodschap te verzenden.
Hoewel sommige mensen denken dat dit alleen door een professional bereikt kan worden, kan het in werkelijkheid zelfs door de meest onervaren persoonlijkheid uitgevoerd worden.

 

sleutel intuitie

Telepathie is iets heel natuurlijks, het is ons aangeboren, net als huilen, lachen en het krijgen van kippenvel. Ons intuïtie gebruiken we iedere dag.
We gebruiken het om een nieuw persoon of situatie in te scannen. Als kinderen konden we perfect inschatten hoe iemand die bij je ouders kwam in te scannen in hoe die persoon zich voelde.
Een ander voorbeeld van een intuïtieve connectie is die van een moeder en haar kind, waarbij de moeder precies voelt wat het kind nodig heeft, ook als ze niet bij haar kind is.
Je gebruikt je intuïtie waarschijnlijk al meer dan dat je denkt.
Je hebt ook vast wel eens meegemaakt dat je aan iemand dacht en dat je kort daarna een berichtje of telefoontje van die persoon krijgt.
Dat is intuïtie!

Klik op onderstaande link om naar de intuïtieve test te gaan.
Doe deze test en kijk hoe intuïtief jij al bent?

Test: hoe intuïtief ben je op dit moment ingesteld?